Κατηγορίες
Κουλούρι Θεσσαλονίκης
Κωδικός: 125
Σύντομη περιγραφή
Αλεύρι σίτου, ηλιέλαιο, μαγιά, ζάχαρη, σησάμι
Διάρκεια ζωής:
6 μήνες από την ημερομηνία παραγωγήςΤεμάχια ανα κιβώτιο:
80Βάρος τεμαχίου: 100 γρμ
Τεμάχια / κιβώτιο: 80
Κιβώτια / παλέτα: 72
Διατηρησιμότητα:
6 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Συνθήκες αποθήκευσης :
Θερμοκρασία < -18°C
Οδηγίες ψησίματος :
Ξεπάγωμα σε θερμοκρασία περιβάλλοντος (+1/2 όγκος).
Ψήσιμο στους 200°C για 15-20 λεπτά σε αερόφουρνο.
Ψήσιμο στους 220°C για 15-20 λεπτά σε φούρνο ταμπάνι.
Διατήρηση στο περιβάλλον για 8 ώρες