Κουλούρι Θεσσαλονίκης

Κωδικός: 125

Σύντομη περιγραφή

Αλεύρι σίτου, ηλιέλαιο, μαγιά, ζάχαρη, σησάμι

Βάρος τεμαχίου:  100 γρμ

Τεμάχια / κιβώτιο: 80

Κιβώτια / παλέτα: 72

Διατηρησιμότητα:

6 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής

Συνθήκες αποθήκευσης :

Θερμοκρασία < -18°C

Οδηγίες ψησίματος :

Ξεπάγωμα σε θερμοκρασία περιβάλλοντος (+1/2 όγκος).
Ψήσιμο στους 200°C για 15-20 λεπτά σε αερόφουρνο.
Ψήσιμο στους 220°C για 15-20 λεπτά σε φούρνο ταμπάνι.
Διατήρηση στο περιβάλλον για 8 ώρες

Επιστροφή στα προϊοντα