Categories
Καλτσονέτο
Code: 74
Short Description
Αλεύρι σίτου, μαγιά, μπέικον, γκούντα, ζαμπόν, σάλτσα τομάτας
DIARKEIAZOHS
4 μήνες από την ημερομηνία παραγωγήςTEMAXIA
30Βάρος τεμαχίου: 230 γρμ
Τεμάχια / κιβώτιο: 30
Κιβώτια / παλέτα: 72
Διατηρησιμότητα:
4 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Συνθήκες αποθήκευσης :
Θερμοκρασία < -18°C
Οδηγίες ψησίματος :
Ξεπάγωμα σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, στοφάρισμα στους 40-50 °C με υγρασία 70% για 20 λεπτά (διπλασιασμός όγκου) (ή 25-30 λεπτά από την ψύξη, ή 70-75 λεπτά απ’ την κατάψυξη) & ψήσιμο για 10-15 λεπτά στους 160-170 °C αναλόγως φούρνου